Χειμερινό Φεστιβάλ 17/07 έως 02/08/2009 στο Mauá

Κυριακή, 19 Ιουλίου 2009
Από admin

Τέσσερις δήμοι της Agulhas Negras εντάχθηκαν να κατέχει ένα φεστιβάλ του χειμώνα στην περιοχή, και θα συμβεί για περισσότερο από δύο εβδομάδες, από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο του 17 σε 2 κύριες τουριστικές περιοχές. Η εκδήλωση θα έχει την υποστήριξη του Υπουργείου Τουρισμού, η οποία επέλεξε το σχέδιο που υποβλήθηκε από Conretur (Περιφερειακό Συμβούλιο του Τουρισμού), μεταξύ των πάνω από 200 που ήταν σε διαμάχη για τη χώρα, και θα περάσει έναν προϋπολογισμό των 90 χιλιάδων δολαρίων για τους δήμους των Itatiaia, Resende, Quatis και Port Royal.

Στο τέλος της περασμένης εβδομάδας συνεδρίασε στο Conretur Penedo, Itatiaia, των δημοτικών συμβούλων του τουρισμού και των Itatiaia Resende και εκπρόσωπος της Sebrae / RJ, Paola Tenchini να καθοριστούν οι πρώτες ενέργειες για την υλοποίηση του φεστιβάλ. Σύμφωνα με τον γραμματέα του τουρισμού και των Itatiaia εκτελεστικός γραμματέας της Conretur, Roberta Dias de Oliveira, το Χειμερινό Φεστιβάλ της Περιφέρειας της Agulhas Negras ήταν η πρώτη φορά το 1999, και κατά τη διάρκεια των επόμενων πέντε ετών, έχει ενοποιημένο ως καμπή περίπτωση , προσελκύει πολλούς τουρίστες. Roberta είπε ότι τα τελευταία χρόνια το φεστιβάλ έχει λάβει μεγάλη προσοχή, και τώρα κάτι πρωτοφανές συνέβη το 2009, σύμφωνα με αυτήν, διότι είναι "η πρώτη φορά που η περιοχή είναι οργανωμένη, η Conretur τεθεί το έργο στο Υπουργείο Τουρισμού και το φεστιβάλ είναι περιλαμβάνεται μεταξύ των 25 σε εθνικό επίπεδο. "

Η προτεινόμενη Χειμερινό Φεστιβάλ της Περιφέρειας της Agulhas Negras επενδύει σε πολιτιστικά αξιοθέατα σε όλους τους προορισμούς, με την παρουσίαση του χορού, της μουσικής, του θεάτρου, των τεχνών και χειροτεχνίας δίκαιη, των τροφίμων και της εκτίμησης των περιφερειακών και τοπικών καλλιτεχνών, την προσέλκυση τουριστών, όπως και οι δύο τοπική τους κοινωνία. Paola Tenchini, ο οποίος είναι διευθυντής της τεχνικής Conretur, υπογραμμίζει ότι το φεστιβάλ έχει ως στόχο να διασφαλίσει ότι η περιφέρεια του Agulhas Negras αναγνωρίζεται στη Βραζιλία ως τουριστικού προορισμού του βουνού, με ειδικές ρυθμίσεις που χαρακτηρίζουν το χειμώνα σαν θέμα για την προσέλκυση τουριστών.

Η Conretur ενημέρωσε επίσης ότι θα προσλάβει μια εταιρεία να ενεργεί στους τομείς της υποδομής και την κατανομή των χειμερινών Φεστιβάλ της Περιφέρειας της Agulhas Negras, παράλληλα με την προσπάθειά της την υποστήριξη των δημάρχων των τεσσάρων πόλεων, να συμβάλει σε βασικά θέματα όπως η ασφάλεια και της παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, μεταξύ άλλων.

Αποφασίστηκε επίσης ότι κάθε μία από τις τέσσερις πόλεις θα οργανώσει την λίστα και τα αξιοθέατα που θέλετε να αποκαλύψει το φεστιβάλ. Conretur Τώρα πληρούν τις προτάσεις όλων να αναπτύξουν και να καθορίσουν το πρόγραμμα των παρουσιάσεων, με ημέρες και τοποθεσίες. Σύμφωνα με Roberta de Oliveira, το γεγονός ότι το Φεστιβάλ είναι ένα σχέδιο που επιλέγεται από το Υπουργείο Τουρισμού και Conretur συνάντηση με Sebrae / RJ, με τα δημοτικά συμβούλια, δείχνει πως η περιοχή είναι οργανωμένη και κατά πόσο οι επαγγελματίες, που αναζητούν συνεργασίες για την πόλη χώρους δεν πρέπει να επωμιστεί το κόστος για την εκδήλωση αυτού του μεγέθους, θα προσελκύει πολλούς τουρίστες και να προωθήσει την ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή.

Πηγή: Δήμος Itatiaia - http://www.itatiaia.rj.gov.br/

Μοιραστείτε / Αποθήκευση / Bookmark

Ετικέτες:

Αφήστε μια απάντηση