Συντάκτης: admin
• Τετάρτη, Ιούνιος 24th, 2009

Visconde de Mauá θα πρώτο δρόμο-πάρκο του κράτους

Estrada Capelinha - Mauá, verde e ecologicamente correta

Chapel Road - Mauá, πράσινο και οικολογικά ορθή

21/5/2009 - 9.24 π.μ.

ASCOM από το γραμματέα της Έργων

Η περιοχή της Visconde de Mauá θα κερδίσει το πρώτο της οδού πάρκο του κράτους. Το Τμήμα Έργων θα ανοίξει το RJ 163 τμήματα της μεταξύ της πόλης του παρεκκλησίου και Visconde de Mauá (Resende) RJ 151 και μεταξύ των πόλεων Maromba (Itatiaia) και η Γέφυρα του Σκύλοι (Resende). Οι 20 μιλίων από το βουνό Acosta, απόψεις, ένα κέντρο επισκεπτών, διάδρομοι προς την κομοστέγη των δένδρων και υπόγειες με τη διέλευση των ζώων και της ασφάλτου με βάση τα πολυμερή, θεωρούνται οικολογικά ορθό να προκαλούν λιγότερες επιπτώσεις, και να παράσχει περισσότερες πρόσφυση των ελαστικών στο έδαφος παρέχοντας μεγαλύτερη ασφάλεια στους οδηγούς.

Η μέγιστη ταχύτητα των οχημάτων θα πρέπει να είναι περίπου 40 χιλιόμετρα ανά ώρα, και δεν θα επιτρέπεται η διέλευση φορτηγών, βαρέων φορτίων για τα Σαββατοκύριακα.

Οι επενδύσεις των περίπου $ 15 εκατομμυρίων για τις ομοσπονδιακές και πολιτειακές κυβερνήσεις, από το Πρόγραμμα Τουριστικής Ανάπτυξης (Prodetur). Το έργο έχει ήδη ΕΠΕ / Rima - τη μελέτη και σύνταξη εκθέσεων για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις - και οι εργασίες θα αρχίσουν τον Ιούλιο, δηλαδή περίπου 45 ημέρες μετά τη διεξαγωγή μιας δημόσιας ακρόασης, με πρόβλεψη για τον επόμενο μήνα.

Estrada Parque Capelinha - Visconde de Mauá conforme Governo do Estado do Rio de Janeiro

Chapel Road Park - Visconde de Mauá ως μέλος της κυβέρνησης του Ρίο ντε Τζανέιρο

- Ο τουρισμός είναι μια σημαντική πηγή εσόδων για το κράτος μας, που είναι ο πρώτος τουριστικός προορισμός της χώρας. Η περιοχή της Visconde de Mauá, ένα από τα πιο όμορφα του ποταμού, υποφέρει από προβλήματα της πρόσβασης. Δεν μπορούμε να δεχθούμε τη δυσκολία πρόσβασης ως έναν τρόπο για τη διατήρηση του τόπου. Πόσοι άνθρωποι, για παράδειγμα, έχασε τη αμορτισέρ για αυτοκίνητα να πάμε και πώς να Mauá σταμάτησε εκεί πίσω, λόγω των δυσκολιών έτσι; Διατήρηση σημαίνει εφαρμογή της αποχέτευσης αστικών και τη θέσπιση κριτηρίων, και να μη δημιουργηθούν προβλήματα. Ο δρόμος θα είναι στρωμένος με περιβαλλοντικές ανησυχίες, που είναι, κατά την έννοια της οδού πάρκο, που χαρακτηρίζεται από τη δημιουργία χώρων αναψυχής και ενατένιση της φύσης, τη διατήρηση των αυτοχθόνων ειδών της χλωρίδας και της πανίδας. Πρόκειται για ένα καινοτόμο σχέδιο, και τον τομέα του τουρισμού θα κερδίσει πολλά από τα έργα αυτά - λέει ο αντιπρόεδρος και ο γραμματέας του κυβερνήτη Έργων, Luiz Fernando Πεζών.

Σύμφωνα Πεζών, το πάρκο της οδού έργου ακολούθησε τις αρχές που ορίζονται από μια λεπτομερή ανάλυση. Θα μελετηθεί, κατά το ταξίδι του, για παράδειγμα, το νερό και αποχέτευση μαθήματα δομές, τις γέφυρες πάνω από το Ρίο Roncador, μικρές πηγές, η θέση των χωρίων για τα ζώα και τοπογραφία.

Επίσης, σύμφωνα με το γραμματέα της επιχείρησης, ζητεί "zoopassagens" αποτελούν ένα πολύ ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του δρόμου-πάρκο. Το λόγο που θα διαμορφωθεί από τσιμεντόλιθους της προ-και υπεύθυνος για την ασφαλή διέλευση των ζώων. Η "zoopassagens" θα είναι κατάλληλο για την απευθείας σύνδεση, με προσεκτική διαχείριση των πέτρες, χώμα και φύτευση. Σε περιοχές του δάσους και, κατά περίπτωση, ένα χωνί από πλαστικό καμβά και μέταλλο υποστηρίζει, με 60 εκατοστά ύψος, θα βοηθήσουν στην καθοδήγηση της κυκλοφορίας της άγριας ζωής να περάσουν με ασφάλεια.

Ήδη το "zoopassagens" φορείς έχουν σχεδιαστεί για να επιτρέπει τη ροή των ζώων που μετακινούνται από δέντρα. Θα αποτελείται από μεταλλικό δομή εκκίνηση με οθόνες, τα οποία καλύπτονται από τους αναρρίχησης το τροπικό δάσος, όπως φρέσκα φρούτα, CIPO τρομπέτα, λουλούδι του San Miguel, Λιάνα του Αγίου Ιωάννη, μεταξύ άλλων, που συνδέει τις δύο πλευρές του δρόμου και οι κορυφές των δένδρων, με ύψος που κυμαίνεται μεταξύ 4,5 και 5 μέτρα, που αποτελούν ένα πράσινο διάδρομο. Τα περίχωρα της "zoopassagens" θα αέρα αναδάσωσης, συμπεριλαμβανομένων των ειδών του τροπικού δάσους, όπως τα φρούτα τους Αράκ, Cambuí, grumixama και PITOMBO.

Πηγή: www.imprensa.rj.gov.br/detalheNoticiaMetropolitana.asp?ident=51821&flag=Noticia


Μέλος επενδύει στην ασφαλτόστρωση των οδών και ιστορικές περιηγήσεις

03/03/2007 - 12:50
Sergio Cabral κυβερνήτης και το υποκυβερνητής και ο γραμματέας της Έργων, Luiz Fernando Πεζά, ανακοίνωσε στο Paraty ανοίγοντας τις δύο οδούς της μεγάλης τουριστικής ενδιαφέροντος του κράτους. Η RJ-165, ένα δρόμο που συνδέει Paraty Cunha, Σάο Πάολο, ήταν η προηγούμενη διαδρομή του χρυσού στο πρώτο αιώνα του εποικισμού. Ήδη RJ-163, το οποίο συνδέει την Visconde de Mauá Penedo και RJ-151 (Maromba - Falcon) είναι η μοναδική πρόσβαση προς το συγκρότημα Maromba καταρράκτες. Και στις δύο περιπτώσεις, τα έργα πρέπει να είναι η οδική-πάρκο, πολύ συχνό στην Ευρώπη, επιτρέποντας μια καλύτερη χρήση των região.Pezão προειδοποίησε τους δημάρχους αρχή για την ανάπτυξη των σχεδίων των έργων, έτσι ώστε να μπορεί να ξεκινήσει τον Ιανουάριο του επόμενου έτους. Στην περίπτωση της σύνδεσης μεταξύ των Chapel μέχρι Visconde de Mauá και Maromba, οι πόροι θα είναι το Δημόσιο Ταμείο για την διατήρηση του περιβάλλοντος και την αστική ανάπτυξη - Fecam, το Υπουργείο Περιβάλλοντος. Ο γραμματέας Carlos Minc ανταποκρίθηκαν σε πρόσκληση του πρώην κατοίκων και θέλει να οδηγήσει ένα σχέδιο για τη συλλογή απορριμμάτων και αποχετευτικού δικτύου για την περιοχή. Οι κάτοικοι φοβούνται τη μόλυνση των ποταμών με την αύξηση του αριθμού των τουριστών.

- Αυτή είναι μια στιγμή χαράς για μας. Θα επικαλεστεί την έναρξη των εργασιών για πολλά χρόνια. Ο δρόμος Paraty-Cunha, για παράδειγμα, πάνω από 50 χρόνια αναμονής για πλακοστρώσεις. Η περιοχή είναι μεγάλη Maromba τουριστικό αξιοθέατο, αλλά έχει καταστεί δύσκολη η πρόσβαση για το γενικό πληθυσμό, λόγω των συνθηκών του δρόμου, και μια ανησυχία για τους κατοίκους, που φοβούνται ότι η περιοχή της πηγές νερού έχουν μολυνθεί με λύματα. Η εν λόγω εταιρική σχέση θα είναι ένα δώρο προς την κοινότητα, - είπε ο αντιπρόεδρος κυβερνήτη.

Οι δήμαρχοι των Resende, Σίλβιο de Carvalho, και Itatiaia, Jair Alexandre Gonçalves, έχουν εμπιστοσύνη στις βελτιώσεις στην περιοχή με αυτό το σχέδιο. Για αυτούς, που θα ενισχύσει τον τουρισμό στην περιοχή της Penedo, Itatiaia και Visconde de Mauá, δημιουργώντας περισσότερες θέσεις απασχόλησης και της ανάπτυξης. Οι δύο δεσμεύτηκαν να ξεκινήσουν τις σπουδές τους, το συντομότερο δυνατόν, διότι το μόνο οδικά έργα θα είναι και το αποχετευτικό δίκτυο, ως μέρος της Itatiaia έχει περιφερειακή υγειονομική ταφή ότι έχει τεθεί σε εφαρμογή σε Resende και ενθαρρύνεται από την κυβέρνηση.

- Αυτός είναι ένας τομέας όπου ο τουρισμός είναι πολύ ισχυρή, και, με τις βελτιώσεις αυτές, τείνει να ενισχυθεί περαιτέρω. Το συγκρότημα του καταρράκτες προσελκύει τουρίστες από Maromba της Βραζιλίας και του κόσμου. Ακόμη και ο διοικητής της Minas Gerais, Aecio Neves, είναι προσεκτικός θαμών της περιοχής - είπε Jair Alexandre Gonçalves.

Paraty στο έργο θα πρέπει να είναι γρήγορη, δεδομένου ότι υπάρχουν μόνο 9,5 μίλια από άσφαλτο, η διασταύρωση του US-101 σε Paraty, στην πόλη των Cunha. Η ολοκλήρωση του δρόμου, η οποία είναι 46 χιλιόμετρα σε μήκος και είναι πλήρως άνοιξε στην περιοχή του Σάο Πάολο, θα επωφεληθούν 122 δήμους στη νότια Minas Gerais και Σάο Πάολο, που θα έχουν ταχύτερη πρόσβαση στην πόλη fluminense. Ο δήμαρχος της Paraty, José Carlos Porto Neto, ο τουρισμός αντιπροσωπεύει το 80% της οικονομίας της περιφέρειας, γι 'αυτό και ανοίγει το δρόμο.

- Αυτά τα έργα είναι τώρα να τον προϋπολογισμό του επόμενου έτους. Θέλουμε τα έργα αυτά σύντομα στα χέρια μας, έτσι ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε το διαγωνισμό του έργου από το τέλος του έτους και να αρχίσουν τους τον Ιανουάριο του 2008. Αυτή είναι μια στιγμή για τους δήμους και επανεξετάσουμε τα σχέδιά τους περιοδεία, αφού και οι δύο έχουν μια σημαντική αύξηση των επισκεπτών προς τα νέα έργα. Η πρότασή μας είναι η αξιοποίηση των δυνατοτήτων κάθε περιοχής και τον τουρισμό είναι πολύ μεγάλη σε αυτούς τους δύο τομείς - που συνάπτονται Πεζών.

Πηγή: www.obras.rj.gov.br/detalhe_noticia.asp?ident=82

Μοιραστείτε / Αποθήκευση / Bookmark

Κατηγορία: Εκδηλώσεις, Νέα | Ετικέτες:
Μπορείτε να ακολουθήσετε οποιεσδήποτε απαντήσεις σε αυτήν την είσοδο μέσω RSS 2.0 feed. Μπορείτε να αφήσετε μία απάντηση, ή trackback από την περιοχή σας.

2 Απαντήσεις

  1. Έχω κοιτάζοντας γύρω αναζητούν αυτού του είδους τις πληροφορίες. Θα μετά μερικές περισσότερο στο μέλλον; Θα ήμουν ευγνώμων εάν μου.

  2. Όταν γνωρίζουμε σημαντικών ειδήσεων, μετά θα είμαστε εδώ.

    Όταν γνωρίζουμε τις σημαντικές ειδήσεις σχετικά με Visconde de Mauá, να θέσει τις πληροφορίες σχετικά με αυτό το ιστολόγιο.

    Αφήστε μια απάντηση