Ανοίγοντας δρόμους RJ-163/RJ-151 (Visconde de Mauá)

Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2009
Από admin

Το πεζοδρόμιο, το ασφαλτοστρωμένο δρόμο της Mauá πλησιάζει. Αυτό, φυσικά, έχει επιρροή στον τουρισμό και ακίνητα Mauá.

Περαιτέρω ότι το οδικό έργο είναι «πράσινα» και φιλικά προς το περιβάλλον. Μία από τις προϋποθέσεις ήταν για την κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου της Mauá να εξασφαλιστεί ότι τα ποτάμια παραμένουν καθαρά ακόμη και με την πρόσθετη τουριστική κίνηση που προκλήθηκε από την άσφαλτο. Έχουμε έλθει προσωπικά στο δίκτυο των αγωγών που διατίθενται και έχει επιλεγεί και αγόρασε την τοπική την κεντρική επεξεργασία των Maringá.

Για να προβλέπει, να σας προτείνουμε να επικοινωνήσετε με την ακίνητη M & M ιδιότητες για την αγορά σας για πανδοχείο, ξενοδοχείο, Chaco, αγρόκτημα, στο σπίτι ή γη Mauá πριν από την άνοδο των τιμών. Ειδικά πανδοχεία και τα ξενοδοχεία είναι έτοιμος να αξιοποιήσει το νέο δρόμο.

Ο πρώην έργο του ανοίγει το RJ-163, το οποίο συνδέει την πόλη της Παρεκκλήσι - λίγο μετά Penedo - η Visconde de Mauá, φαίνεται ότι τελικά θα αφήσει το χαρτί. Πέρα από το χώρο των 15,5 χιλιομέτρων, η οποία από την προσφορά για τα έργα που έχουν ήδη δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, η RJ-151, μεταξύ των πόλεων Maromba (Itatiaia) και η Γέφυρα του Σκύλοι (Resende), λειτουργεί σε 5,3 χιλιόμετρα πρέπει επίσης να είναι στρωμένος. Μαζί, θα πρέπει να είναι το πρώτο της οδού πάρκο του κράτους.

RJ 163 antes de Capelinha, no trecho que já foi pavimentado
RJ 163 Chapel πριν, με λόγια που έχουν στρωμένο

Στις 6 Ιουνίου, μια δημόσια ακρόαση για το θέμα, και ο αντιπρόεδρος και ο γραμματέας του κυβερνήτη κατάσταση έργων, Luiz Fernando Πεζά, αναμένει ότι, δεν αργότερα από τον Ιούλιο του, ανοίγοντας την εκκίνηση.

- Αλλά εγώ εξακολουθώ να την εργασία, τον Ιούνιο, για να απολαύσετε την περίοδο της ξηρασίας. Το σχέδιο για τον τερματισμό είναι οκτώ και δέκα μήνες - θέτει ο αντιπρόεδρος κυβερνήτη.

Για την κατασκευή του δρόμου-park, κυκλοφόρησε US $ 28 εκατ. ευρώ του Προγράμματος Ανάπτυξης του Τουρισμού (Prodetur) της ομοσπονδιακής κυβέρνησης. Όπως estradinhas διακόπτει την Προστασία του Περιβάλλοντος Χώρου του Serra da Mantiqueira, ο σχεδιασμός της ασφάλτου καιρό διαιρείται γνώμη. Οι ιδιοκτήτες των πανδοχεία και τους κατοίκους της περιοχής φοβούνταν ότι με τη διευκόλυνση της πρόσβασης, Mauá "να είναι το θύμα της επιθετικής τουρισμού. Σύμφωνα Πεζών, αυτή η εικόνα έχει αλλάξει:

- Ακούσαμε τους περιβαλλοντολόγους και κοινότητα, και το 99,9% ήταν υπέρ του σχεδίου

Πηγή "Jornal O Globo" 29 Μάη 2009: oglobo.globo.com/viagem/mat/2009/05/29/prazeres-simples-sofisticados-aguardam-os-casais-em-busca-de-um-feriadao-romantico -in-υποκόμης-de-Mauá-756094906.asp

Μοιραστείτε / Αποθήκευση / Bookmark

Αφήστε μια απάντηση